Istandsættelse af lejlighed eller hus

​Trænger dit hus, din lejlighed eller dit firmas kontor til en istandsættelse, så lad Malerfirmaet M.L. stå for opgaven.

Vi har istandsat alle typer ejendomme for både private og erhverv siden 1976, og vi har således mange års erfaring at trække på, når vi skal sikre dig en professionel løsning.

Indvendig og udvendig istandsættelse

​Det kan være flere ting i eller på en ejendom, som trænger til en istandsættelse, og vi maler og istandsætter både indvendigt og udvendigt for vores kunder. 

Maling af facader, opsætning af nyt tapet, væv eller filt, maling af lofter og gulve, maling af vinduer og mange andre malerarbejder er blot et udpluk af de typer istandsættelse, vi kan tilbyde​

Kontakt os

​Uanset hvad dit behov for istandsættelse er, om det er en stor eller lille opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele området omkring Virum og Lyngby.

Du kan kontakte os på telefon 45 83 17 71 / 20 99 17 71 eller på info@malerfirmaetml.dk for at høre nærmere, så vi sammen kan finde frem til, hvordan vi bedst dækker dit behov for istandsættelse.​

Kontakt din maler i Virum for et uforpligtende tilbud​

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker et gratis uforpligtende tilbud på en opgave.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Malerfirmaet M.L.

v/Michael Lerche

CVR: 12733046

Vi er medlem af