Tapetsering i Virum, Lyngby og omegn

Unikke muligheder inden for tapetsering

Malerfirmaet M.L. varetager tapetsering, på en måde der både øger og sikrer værdien af din bygning. De seneste år er der kommet utrolig mange nye designs og udformninger inden for tapet, og det betyder, at du den dag i dag opnår meget fordelagtige priser på høj kvalitet.

Vores store erfaring, samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med den hastige udvikling, gør os til de oplagte at kontakte i forbindelse med tapetsering.

Vi udfører tapetsering, der svarer dine ønsker og behov

​Vi går op i en god kommunikation, der sikrer, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Med mere end 30 års erfaring, kan vi rådgive dig på en måde, der sikrer, at du kender alle dine muligheder, og at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Det er vores målsætning, at skabe løsninger, der altid lever op til vores kunders forventninger og ønsker. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du ønsker en tapetsering udført af et professionelt firma.​

Kontakt os og hør mere om tapetseringer

På vores hjemmeside kan du se de mange services vi tilbyder og se eksempler på tidligere projekter. Igennem tiden har vi varetaget opgaver i alle størrelsesordener til kundernes glæde og tilfredshed.

Kontakt os på telefon 45 83 17 71 / 20 99 17 71 eller på info@malerfirmaetml.dk hvis du ønsker at vide mere om tapetsering eller et uforpligtende tilbud. Med mange kunder ser vi frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig.

Kontakt din maler i Virum for et uforpligtende tilbud​

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker et gratis uforpligtende tilbud på en opgave.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Malerfirmaet M.L.

v/Michael Lerche

CVR: 12733046

Vi er medlem af