Malearbejde

Malearbejde varetages bedst af vores malermester

Malerfirmaet M.L. varetager malearbejde, så opgaverne altid udføres professionelt og lever op til dine ønsker - også ned til den lille detalje.

Med mere end 30 års erfaring, kombineret med evnen til hele tiden at være på forkant med udviklingen indenfor nye, bedre, og mere miljøvenlige materialer, er vi den dag i dag store eksperter indenfor malerarbejde.

Hurtigt og præcist malearbejde

​Igennem at yde det ekstraordinære, klarer vi selv mere komplicerede opgaver hurtig og effektivt, og det afspejler sig naturligvis i din samlede pris. Det er vores målsætning, at kunne tilbyde de bedste materialer, det bedste arbejde, til meget fordelagtige priser, og derfor er vi villige til at yde det ekstra der skal til.​

Kontakt vores malermester

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores malerarbejder. På vores hjemmeside kan du se eksempler på vores tidligere malerprojekter og danne dig et overblik over de mange services vi tilbyder. Helst ser vi, at du ringer til os, eller kigger forbi vores adresse, for en personlig snak.

Med mange vellykkede opgaver bag os, blandt andet i Virum og Lyngby, varetager vi opgaver på hele Sjælland til kundernes store tilfredshed. Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig også.

Kontakt din maler i Virum for et uforpligtende tilbud​

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker et gratis uforpligtende tilbud på en opgave.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Malerfirmaet M.L.

v/Michael Lerche

CVR: 12733046

Vi er medlem af