Istandsættelse

Istandsættelse af hus eller lejlighed

Trænger dit hus, din lejlighed eller dit firmas kontor til en istandsættelse, så står Malerfirmaet M.L. klar til at varetage din opgave.

Det kan være en omfattende proces at istandsætte en lejlighed eller bolig. Det er dog tit nødvendigt, når boligen er slidt ned eller trænger til en opfriskning. Det kan bl.a. være i forbindelse med fraflytning, at en istandsættelse kan være relevant. Skal du have hjælp til istandsættelse af lejlighed ved fraflytning, er vi de helt rigtige til opgaven. Vi udfører altid vores arbejde indenfor lovens rammer, og sørger for at du overholder lejeloven. På den måde kan du få dit depositum tilbage.

En istandsættelse af lejlighed eller bolig betyder ikke flere kvadratmeter, men en fornyelse af de eksisterende, så den plads i har bliver bedre udnyttet eller forbedret.

Vi har istandsat alle typer ejendomme for både private og erhverv siden 1976, og vi har således mange års erfaring at trække på, når vi skal sikre dig, en professionel løsning der holder.

Vi er medlem af garantiordningen Danske Malermestre. Det betyder at du trygt og 100% sikkert, kan vælge os som din malermester. Vi garanterer et ordentligt udført stykke arbejde med godkendte materialer og en overenskomst samt et optimalt arbejdsmiljø for vores malere. 

Har du brug for hjælp til istandsættelse ved fraflytning eller istandsættelse af din bolig eller erhverv?

Kontakt os i dag på telefon 20 99 17 71, på mail info@malerfirmaetml.dk eller udfyld vores kontakt formular og få et uforpligtende tilbud.

Skriv besked hvis du ønsker en opringning vedr. dit næste projekt

hCaptcha

Indvendig og udvendig istandsættelse

Det kan være flere ting i eller på en ejendom, som trænger til en istandsættelse. Vi maler og istandsætter både indvendigt og udvendigt af din lejlighed eller ejendom.

Vi kommer gerne ud til dig og giver vores professionelle råd til. Sådan kan vi nemmest rådgive dig omkring, hvordan istandsættelsen af din bolig eller lejlighed bedst kan udføres. Er der tale om en opgave med mange udfordringer, anbefaler vi, at du igennem planlægningsfasen har kontakt til en arkitekt.

Her hos Malerfirmaet M.L. kan vi hjælpe dig med maling af facader, opsætning af nyt tapet, væv eller filt, maling af lofter og gulve, maling af vinduer, istandsættelse af badeværelse og mange andre maleropgaver. Det er blot et udpluk af de typer af istandsættelse af lejlighed eller bolig, vi kan tilbyde.

Danske Malermestre

Vi er medlem af garantiordningen Danske Malermestre - En sikkerhed for dig!

Kontakt os

Vi kommer altid gerne ud til dig, og giver dig et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde. Uanset hvilken opgave du står med, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kommer altid gerne ud til dig, og giver dig et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde. Uanset hvilken opgave du står og skal have løst, har vi et godt tilbud til dig.

Uanset hvad dit behov for istandsættelse er, om det er en stor eller lille opgave, giver vi altid en ærlig vurdering og rådgivning for, at din opgave kan blive løst til perfektion og ikke mindst til en god pris.

Som din topprofessionelle maler dækker vi hele området omkring Virum og Lyngby.

Kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise.

Istandsættelse pris

Malerfirmaet M.L. har udført masser af istandsættelser af lejligheder, boliger og erhverv for tilfredse kunder. Det har gjort, at vi har kunne effektivisere vores arbejdsmetoder, som betyder, at vi kan arbejde hurtigere og mere effektivt, og stadigvæk opretholde den samme høje kvalitet. For dig som kunde betyder det, at vi kan hjælpe dig med en istandsættelse af høj kvalitet til en lavere pris. Vi tilbyder professionel istandsættelse af din lejlighed eller bolig til fornuftige priser.

Hos os hjælper vi dig med istandsættelse af badeværelse, vægge, loft, facader, maling indvendigt og udvendigt mm. En god istandsættelse af lejligheden eller boligen er en god investering for holdbarheden, hvor du her hos Malerfirmaet M.L. altid får en pris, hvor alle kan være med.
Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi har den viden og erfaring der skal til for, at sætte dig ind i de mange muligheder der er indenfor istandsættelse. Vi hjælper dig med at istandsætte din lejlighed eller bolig til perfektion til en god pris.

For at vi kan give dig den mest præcise pris på istandsættelse, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Fortæl os nærmere om dine ønsker og idéer, så giver vi dig professionel rådgivning og en god pris på istandsættelse af din ejendom. Uanset hvilken opgave du står med, står vi altid klar til at give dig vores professionelle og ærlige råd. På den måde kan vi sammen opnå lige det resultat, du går og drømmer om.

Tryghed er vores 1. prioritet

Selvom vi er topprofessionelle og sjældent laver fejl, er det noget der kan ske, da vi trods alt stadigvæk er mennesker. Og skulle det ske, at vi en sjælden gang laver en fejl, skal du ikke være bekymret. Vi bestræber os nemlig altid efter det perfekte resultat, og hvis der skulle være fejl ved udførelsen af dit projekt, er vi de første til at rette op på fejlen!

Derudover er vi også medlem af Danske Malermestre. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde med godkendte materialer, og en overenskomst samt et optimalt arbejdsmiljø for vores malere.
Din tryghed er vores 1. prioritet!

Dit behov for istandsættelse

Hos Malerfirmaet M.L. er det vigtigt for os at vores kunder føler sig trygge ved, at overlade istandsættelsen til os. Derfor stræber vi altid efter at imødekomme dine behov først. Hos os kommer du altid igennem en nem, hurtigt og sikker proces, hvor vi først er færdige med din opgave, når du er 110% tilfreds med det endelige resultat

Du kan kontakte os på telefon 20 99 17 71 eller på info@malerfirmaetml.dk for at høre nærmere, så vi sammen kan finde frem til, hvordan vi bedst dækker dit behov for istandsættelse.​

Kontakt din maler i Virum for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker et gratis uforpligtende tilbud på en opgave.​​

Skal du bruge en professionel maler med fokus på kvalitet, så kontakt os i dag på telefon 20 99 17 71 eller på mail info@malerfirmaetml.dk

Skriv besked hvis du ønsker en opringning vedr. dit næste projekt

hCaptcha

Hvorfor vælge os

40 års erfaring

Over 40 års erfaring

Malerfirmaet M. L. har i mere end 40 år udført malerarbejde for mange glade og tilfredse kunder - og vi overholder selvfølgelig alle aftalte betingelser og leveringstider!

Kvalitetsarbejde

Kvalitetsarbejde til en god pris

Siden 1982 har Malerfirmaet M. L. leveret kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Fokus på detaljen

Fokus på detaljen

Vi arbejder altid med fokus på detaljen og kvaliteten i højsædet.