Maler i holte

Når du skal bruge en dygtig, erfaren og detaljeorienteret maler i Holte, så er Malerfirmaet M.L. den rette til jobbet. Hos os finder du mere end 40 års erfaring og kendskab til faget, og med dyb indsigt i de unikke behov der findes i Holte.

Dette sikrer dig de bedste resultater, i den absolut højeste kvalitet. Du er altid velkommen til at kontakte os. Lad os være din maler i Holte og lad os sammen finde den helt rette løsning til dig.

Kontakt os 20 99 17 71

Dit malerfirma i Holte

Som dit lokale malerfirma i Holte og resten af Nordsjælland, står vi altid klar til at varetage og hjælpe med enhver maleropgave. Vores arbejde baseres altid på dine behov, tanker, ideer og ønsker. Når du beder os om at stå for dit malerarbejde, er du derfor altid sikker på at vores løsninger vil skabe tilfredshed, glæde og gavn.

Kunne din bolig godt trænge til et nyt udseende? Eller skal virksomheden have et nyt look og personlighed? Som din malermester i Holte bringer vi nyt liv og ny energi til hjemmet, kontoret og alt imellem.

Vi har gennem en lang karriere som maler i Nordsjælland opbygget et unikt kendskab til de behov for kvalitet der findes her. Uanset størrelsen eller typen af din opgave, baserer vi vores arbejde og løsninger på dine behov. Som dit malerfirma i Holte, arbejder vi altid med detaljen for øje. Dette tillader os hurtigt og effektivt at skabe fantastiske resultater, både indvendigt og udvendigt.

Udover at kunne skabe og levere fantastiske og smukke malerløsninger, hjælper vi også gerne med vedligeholdelse af facaden, tapetsering og mindre renoveringer i hjemmet og kontoret.

Skriv besked hvis du ønsker en opringning vedr. dit næste projekt

hCaptcha

Malerfirma i Holte med øje for detaljen

Når du står foran et projekt i hjemmet eller virksomheden, skal uanset typen af arbejde, varetages af erfarne og professionelle fagmænd. Med unikt kendskab til arbejdsmetoder og værktøjer, leverer professionelle håndværkere resultater der er svære selv at skabe. Og med mere end 40 års erfaring som malermester i Holte, er du hos Malerfirmaet Michael Lerche, sikret sublime resultater.

Vi har siden firmaets start hjulpet utallige danskere med at skabe fantastiske resultater med vores exceptionelle malerarbejde. Og det er ikke kun privatpersoner vi har hjulpet. I løbet af årene har vi varetage maler opgaver for offentlige institutioner, private virksomheder og endda kirker. Og disse unikke erfaringer kan ses i alt arbejde vi udfører. Som din maler i Holte besidder vi kompetencerne, forståelsen og indsigten der sikrer dig holdbare løsninger af uforlignelig kvalitet.

Blandt vores fagmænd finder du specialister indenfor alle fagets områder. Uanset typen af opgave, vil du derfor være sikker på at den bliver varetaget af en maler med både forståelse og kendskab til den optimale løsning.

Hos Malerfirmaet M.L. ser vi det som vores pligt at skabe tilfredshed og holdbare resultater, når du beder os være dit malerfirma i Holte. Det er derfor vores første, og største, prioritet at levere arbejde der vil glæde og gavne i mange år. Fundamentet på vores arbejde er derfor at opfylde dine behov, ønsker og tanker. For at sikre at dette kan lade sig gøre, har vi i firmaet stort fokus på at holde et skarpt øje med den udviklingen der konstant finder sted i malerfaget.

Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere i de nyeste, bedste og mest effektive metoder og teknikker. Ligeledes sørger vi for udelukkende at anvende det rette værktøj, så vi kan arbejde hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kvaliteten og effektiviteten af vores arbejde øges dermed konstant. Dette tillader os ligeledes at levere vores løsninger, uden du skal betale en formue for det.

Mere end 40 års erfaring

Garantiordning

Overholder alle aftaler

Hvad koster malerarbejde?

At få en professionel og erfaren malermester til at udføre dit malerarbejde, er altid en god og sikker investering. Du vil ikke kun være sikker på et fantastisk og smukt udseende, men også et resultat der er udført korrekt. Malerarbejde pryder ikke kun. Det beskytter også mod slid, snavs, vind og vejr.

At give dig en pris på malerarbejde kan være svært, før vi har kendskab til din opgave. Ikke to malerprojekter er ens, og dine behov vil være anderledes fra andres. For at kunne levere den helt rette løsning til dig, beder vi dig derfor gøre nogle overvejelser før du kontakter os. Dette tillader os hurtigt at kunne bedømme hvad det kræver at opfylde dine behov, og derfra kunne sende vores løsningsforslag til dig.

Gennem Malerfirmaet Michael Lerches lange og travle karriere, har vi konstant leveret resultater til alle aspekter og områder af faget. Og i løbet af årene har vi lært en hel del, som vi anvender til at skabe kvalitetsløsninger.

Som din maler i Holte skal du derfor altid forvente:

• Mere end 40 års erfaring
• Garantiordning
• Aftaler bliver overholdt
• Kvalitet og holdbarhed

Vi løser alle maleropgaver

Som din malermester i Holte, elsker vi at hjælpe. Det er derfor vigtigt for os at kunne varetage enhver opgave vi bliver præsenteret for. Gennem 40 års arbejde i malerbranchen, har vi lært at det er yderst sjældent, at to opgaver er ens. Dine tanker, ideer og stil er unik til dig. Derfor skræddersyer vi hos Malerfirmaet Michael Lerche vores løsning og tilbud til dine behov.

Sammen vil vi nøje gennemgå projektet fra enden til anden. Dette vil derefter fungere som fundamentet til de resultater vi vil skabe. For at komme godt fra start med vores samarbejde, opfordrer vi dig til at samle så mange ideer, tanker og informationer på forhånd. Jo mere vi ved om projektet, desto hurtigere kan vi komme i gang med at skabe en fantastisk løsning.

Det er dog ikke et krav, at du på forhånd har indsigt i din opgave. Vi har samlet nogle af opgaver vi hyppigt hjælper med i de nedenstående afsnit. Her kan du læse mere om, hvad du med fordel kan overveje.

Facaderenovering

Facaden på dit hus er en af boligens største flader. Derfor vil den i mange tilfælde også være det første folk lægger mærke til, når de ser boligen.

Dermed har facaden en enorm betydning i forhold til husets udtryk og visuelle identitet. Dog tjener facadens også et beskyttende formål.

Den holder vind og være ude, og er en af de vigtigste forsvar.

Når du har brug for en maler i Holte til at varetage din facaderenovering, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

Tapetsering

Tapetet er en traditionel måde at skabe en unik og personlig stil og identitet i hjemmet.

Tapeter er både dekorative og en fantastisk måde, at skabe et gennemgående design i hele boligen. Dog kan tapetsering både være besværligt og tidskrævende at udføre tilfredsstillende.

Den mindste fejl kan skabe et skævt og fordrejet udseende, og vil bringe hjemmet i ubalance. Gennem mere end 40 år, har vi udviklet og raffineret vores metoder, så du kan være sikker på smukt og korrekt opsat tapet.

Istandsættelse

Trænger din lejlighed eller hus til en overhaling, så står vi klar til at hjælpe. Gennem tiden vil de fleste boliger miste pragt vise spor efter tidens tegn.

Dette er en kedelig, men uundgåelig proces. Malerfirmaet Michael Lerche står derfor klar til at hjælpe dig med din istandsættelse.

Uanset om du har brug for en hånd til din til eller fraflytning, eller blot ønsker at genskabe hjemmets tidligere glans, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Renovering

Udseendet på din bolig har en stor betydning på vurderingen hvis du ønsker at sælge. Derfor kan du med fordel kontakte os før din fraflytning.

Med en professionel udført renovering af din lejlighed eller hus, vil du potentilt kunne tjene mere på salget.

Som din maler i Holte sørger vi for, at alle overflader er pæne og gamle paneler og tapet ikke står i vejen for din vurdering.

Modtag et stærkt tilbud fra din maler i Holte

Vi udformer vi et skræddersyet løsningsforslag med fokus på holdbarhed og kvalitet.

Lad os være din malermester i Holte, og kontakt os i dag på telefon 20 99 17 71, ved at udfylde vores kontaktformular eller på mail info@malerfirmaetml.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv besked hvis du ønsker en opringning vedr. dit næste projekt

hCaptcha

Hvorfor vælge os

40 års erfaring

Over 40 års erfaring

Malerfirmaet M. L. har i mere end 40 år udført malerarbejde for mange glade og tilfredse kunder - og vi overholder selvfølgelig alle aftalte betingelser og leveringstider!

Kvalitetsarbejde

Kvalitetsarbejde til en god pris

Siden 1982 har Malerfirmaet M. L. leveret kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Fokus på detaljen

Fokus på detaljen

Vi arbejder altid med fokus på detaljen og kvaliteten i højsædet.