Maler i lyngby

Når du skal bruge en dygtig maler i Lyngby, er Michael Lerche den rette fagmand til jobbet. Med mere end 40 års erfaring som malermester i Lyngby, er du altid sikker på resultater af højeste kvalitet.

Fortæl os om dit projekt, og hvordan vi som maler i Lyngby kan hjælpe dig.

Kontakt os 20 99 17 71

Dit malerfirma i Lyngby

Som dit malerfirma i Lyngby og resten af Nordsjælland, er Malerfirmaet M.L. altid klar til at varetage dit malerarbejde. Vi baserer vores arbejde på dine behov, ønsker og tanker. Du er dermed sikker på resultater af højeste kvalitet og holdbarhed.

Drømmer du om at give din bolig en overhaling? Kunne dit hjem godt trænge til nyt liv og nye farver? Som din maler i Lyngby har vi kendskabet, indsigt og erfaringerne til at kunne varetage enhver type for maleropgave. Uanset størrelsen eller kompleksiteten.

Med fokus på detaljen og et øje for design, kan vi skabe de smukkeste resultater til både indersiden og ydersiden af din bolig. Ligeledes finder du hos Malerfirmaet M.L også eksperter i vedligeholdelse og maleropgaver til facaden, tapetsering, pleje og renovering af din bolig.

Skriv besked hvis du ønsker en opringning vedr. dit næste projekt

Malerfirma i Lyngby med kompetencerne i orden

Når du skal have hjælp til byggeopgaver i dit hjem, ønsker du uanset typen af arbejdet, altid at de bliver varetaget af professionelle fagmænd. Og med mere end 40 års erfaring, er kvalitet noget du altid kan være sikker på, når du beder M.L om hjælp. Gennem vores karriere har vi hjulpet utallige danskere med at skabe tilfredshed og sublime resultater.

Som din malermester i Lyngby garanterer vi dig for, at vi har kompetencerne, kendskabet og erfaringerne til at kunne varetage enhver maleropgave. Du finder blandt vores medarbejdere eksperter og specialister indenfor alle områder og aspekter af faget, så uanset typen af din opgave, vil den blive varetaget af professionelle fagmænd.

Som din maler i Lyngby er vores første, og største, prioritet at skabe resultater der vil glæde og gavne. Derfor baserer vi altid vores arbejde på dine behov, tanker og ideer. For at sikre dig de bedste resultater, sørger vi for at holde skarpt øje med udviklinger i malerfaget. Vores medarbejdere og fagmænd gennemgår løbende efteruddannelse i dy nyeste metoder, teknikker og værktøjer i branchen. Dette tillader os konstant at øge kvaliteten og effektiviteten af vores arbejde, uden du skal betale mere.

Uanset hvilket malerarbejde du ønsker hjælp med, er du med Malerfirmaet M.L derfor altid sikker på at dine behov bliver opfyldt, og arbejdet udføres på den bedste måde. Som dit malerfirma i Lyngby er vi først tilfredse, når dine behov er blevet mødt, og du står med det bedst mulige resultat. Derfor finder du hos os aldrig halvfærdige eller middelmådige løsninger.

Skal du bruge hjælp fra en professionel, erfaren og detaljeorienteret maler i Lyngby? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Del dine behov, tanker og ønsker med os. Så kvitterer vi med et skræddersyet tilbud til en stærk pris.

Mere end 40 års erfaring

Garantiordning

Overholder alle aftaler

Hvad koster malerarbejde?

Der kan være svært at give en nøjagtig pris på vores hjælp, før vi kender til din opgave. Derfor beder vi dig om at gøre dig nogle tanker og overvejelser når du kontakter os. Når vi kender til din opgave, kan vi hurtigt og effektivt levere et stærkt tilbud til dig. Professionelt malerarbejde er en god investering. Professionelt udført malerarbejde skaber ikke kun et fantastisk udseende til din bolig, men det beskytter også mod slid, vind og vejr.

Og med vores mange års erfaring i faget, har vi skabt erfaringer og kompetencer der tillader os at skabe excellente resultater. Uden at det vil koste dig en formue. Med Malerfirmaet M.L får du også adgang til rådgivning og vejledning i alle aspekter malerfaget.

Vi vil gennem hele vores samarbejde være din sparringspartner, og du vil altid have mulighed for at stille spørgsmål eller komme med nye ideer. Har du nogle overvejelser, vil vi derfor sammen gennemgå disse, og finde den helt rigtige løsning til dig.

Igennem vores lange karriere har vi varetaget alle typer opgaver malerfaget har at byde på. Og gennem tiden har vi lært en helt del tips og tricks, som vi anvender til at skabe resultater af en fantastisk kvalitet.

Vi arbejder effektivt og præcist, så du ikke skal betale for unødvendigt arbejde. Det har siden opstarten af vores firma været vores mål at anvende de bedste materialer og de resultater til de skarpeste priser. Vi går derfor altid de ekstra skridt det kræver, at sikre din tilfredshed.

Hjælp med alle maleropgaver

Malerarbejde er et bredt udtryk, og det dækker i virkeligheden over utallige forskellige opgaver. Hos Malerfirmaet Micheal Lerche, opdeler vi normalt disse opgaver i to overordnede kategorier. Nemlig indvendigt og udvendigt arbejde. Indvendigt malerarbejde dækker over opgaver som maling af vægge, køkkener, paneler og lofter, samt alle andre steder der skal males inde i boligen. På sammen måde dækkes udvendigt malerarbejde over opgaver som maling af facaden, stakitter og hegn samt vinduer og døre.

Hver af disse kategorier kommer med unikke udfordringer og forhold der skal tages hensyn til, når et fantastisk resultat skal opnås. Særligt skal der tages hensyn til materialer. Der findes nemlig forskellige type malinger med unikke fordele og værdier, og for at skabe de perfekte løsninger, er det vigtigt at vi anvender de rette materialer.

Som din Maler i Lyngby, er det vigtigt for os at kunne hjælpe med ethvert projekt og hvilken som helst opgave. Det er sjældent at to opgaver er ens, og derfor skræddersyer vi vores samarbejde til dine behov og ønsker. Dine tanker og ideer vil fungere som det fundament, hvorpå vi baserer vores samarbejde.

Og for at skabe det bedste og mest effektive forløb, starter vi altid med at gennemgå og analysere din opgave. Dette tillader os hurtigere at kunne danne et overblik over hvad det kræver, at skabe de helt rette resultater. Vi opfordrer dig derfor til at forberede nogle generelle informationer og din opgave på forhånd. Først og fremmest beder vi dig danne et overblik over den type opgave du har brug for hjælp med. Er du i tvivl om dette, har vi samlet nogle af opgaver vi ofte bliver bedt om at varetage.

Facaderenovering

Facaden er en af de absolut største overflader i hjemmet. Og i mange tilfælde, vil facaden være noget af det første der lægges mærke til, når man kigger på et hus.

Facadens udseende har derfor en enorm indflydelse identiteten og udseende af dit hjem. Som dit malerfirma i Lyngby, kan du være tryg når Malerfirmaet Michael Lerche varetager din facaderenovering.

Vi gennemgår omhyggeligt hver detalje i facaden, så den igen vil være både flot og beskytter mod elementerne.

Tapetsering

Tapetsering er en klassisk måde at skabe et helt unikt design og udseende i hjemmet.

Tapet kan være utroligt dekorative, og er en fantastisk måde at binde et lokale eller en hel bolig sammen gennem et ensartet og gennemgående udseende. Dog kræver det at udføre tapetsering korrekt både præcision og tålmodighed.

Der er mange detaljer og elementer der har indflydelse på det endelige udseende, og påføres tapetet ikke korrekt, kan det resultere i et skævt udseende, der vil irritere øjet og skabe ubalance i boligen.

Istandsættelse

Når lejligheden eller huset trænger til en kærlig hånd, står vi som din maler i Lyngby klar til at hjælpe. Det er ikke unormalt at boligen mister noget af pragten.

 Dette er i mange tilfælde en naturlig og uundgåelig proces, og selvom det ikke er skadeligt for hjemmet, kan det godt se lidt gråt og kedeligt ud.

Uanset om du drømmer om at få pustet nyt liv tilbage i boligen, eller om du har brug for en professionel hånd med fra eller tilflytningen, kan du trygt lade os varetage din istandsættelse.

Renovering

Skal du flytte fra din bolig, kan du med fordel kontakte os. En professionel udført renovering af hjemmet kan spille en stor rolle i forhold til dit hjems vurdering, og du vil potentielt kunne tjene mere på det endelige salg.

Vi sørger for at alle overflader er pæne og rene, og at slidte paneler og tapet er fjernet korrekt.

Som din maler i Lyngby sørger vi for, at dit hjem er pænt og indbydende, så potentielle købere vil blive præsenteret for de bedste sider.

Kontakt din maler i Lyngby for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge en professionel maler i Lyngby med fokus på kvalitet, så kontakt os i dag på telefon 20 99 17 71, ved at udfylde vores kontaktformular eller på mail: info@malerfirmaetml.dk Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv besked hvis du ønsker en opringning vedr. dit næste projekt

hCaptcha

Hvorfor vælge os

40 års erfaring

Over 40 års erfaring

Malerfirmaet M. L. har i mere end 40 år udført malerarbejde for mange glade og tilfredse kunder - og vi overholder selvfølgelig alle aftalte betingelser og leveringstider!

Kvalitetsarbejde

Kvalitetsarbejde til en god pris

Siden 1982 har Malerfirmaet M. L. leveret kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Fokus på detaljen

Fokus på detaljen

Vi arbejder altid med fokus på detaljen og kvaliteten i højsædet.