Renovering

Renovering af hus eller lejlighed

​​Malerfirmaet M.L. har mange års erfaring inden for renovering, hvor vi især har malet mange flyttelejligheder i Virum, Lyngby, Søborg og omegn.

Renoveringsprojekter er typisk et omfattende stykke arbejde og kan være stressende at stå med selv. Det kan både være indvendig og udvendig renovering, der kan være tale om. Vi kan hjælpe dig fra maling af paneler til nedtagning af lofter og opsætning af tapet m.m. 

Det kan være du ønsker at få et nyt look til din bolig eller skal til at sælge og øge ejendomsværdien på din bolig. Hos Malerfirmaet M.L. har vi mange års erfaring med renovering, både store og små projekter.

Derfor har vi også en stor kundekreds blandt private, men vi udfører også renovering for såvel erhverv som det offentlige.

Skal du have hjælp til renovering af hus eller lejlighed, så kontakt os allerede i dag. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise.

Kontakt os i dag på telefon 20 99 17 71, på mail info@malerfirmaetml.dk eller udfyld vores kontakt formular og få et uforpligtende tilbud.

Skriv besked hvis du ønsker en opringning vedr. dit næste projekt

hCaptcha

Komplet renovering

Som sagt er vi specialister i renovering af flyttelejligheder, og vi kan renovere hele lejemålet på én gang, så du får en komplet og effektiv løsning både indvendigt og udvendigt.

Vi står for alt fra maling af paneler og lofter til nedtagning og opsætning af tapet, filt, væv eller andet, som er en del af renoveringsopgaven, og vores erfarne malere er din garanti for et flot og holdbart resultat.

Danske Malermestre

Vi er medlem af garantiordningen Danske Malermestre - En sikkerhed for dig!

Indvendig renovering af hus eller lejlighed

Skal gangen males, kontoret friskes op, stuen tapetseres, eller trænger hele bygningen til en kærlig hånd?

Det kan være et stort projekt at begynde og renovere indvendigt i sin bolig. Det kan kræve mange arbejdstimer og slid. Derfor er vi sat i verden for at sikre at du får en ordentlig renovering af din bolig, så du sparer tiden og besværet.

Vi vil give dig en fornuftig pris på en indvendig renovering, samtidig med at kvaliteten stadig er i højsædet.

Malerfirmaet M.L. har stor erfaring med alle former for indvendigt maler- og vedligeholdelsesarbejde, som vi løser for en bred vifte af kunder. Vi har i mere end 40 år udført professionelt indvendigt maler- og vedligeholdelsesarbejde.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Udvendig renovering

Vejret sætter sit præg på bygningernes udseende og holdbarhed.
Grundet vejrforhold og almen slid bliver det udvendige af boliger ofte belastet, hvilket betyder at facaden ofte ser medtaget ud, efter nogle år på bagen.

Ved at få foretaget en udvendig renovering, kan du få din ejendom til at se ud som ny og det kan også være med til at øge værdien på din bolig.

Det kræver det rette værktøj og ekspertise, til at kunne udføre denne slags opgaver.

Malerfirmaet M.L. kan hjælpe med en løsning, der forlænger din eller jeres ejendoms levetid og får den til at fremstå så pæn som ny.

Rådgivning og tilbud

Vi har altid dine ønsker og behov i fokus.
Ved alle vores opgaver med renovering lægger vi stor vægt på at give dig den bedste rådgivning, så du får den løsning, der matcher dine ønsker og dit budget.

Vi kan komme ud og kigge på netop dit renoverings projekt og i fællesskab finde frem til den bedste løsning til dig. Vi kan komme med et gratis og uforpligtende tilbud, hvis det giver mener for begge parter.

Vi vil komme med vores ekspertise og komme med råd. Det er dog dine beslutninger og behov, som skal realiseres i forbindelse med renoveringsarbejdet, derfor vil du altid være i centrum for beslutningerne. 

Få et uforpligtende tilbud på renovering

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på renovering.

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker et gratis uforpligtende tilbud på en opgave.​​

Skal du bruge en profesionel maler med fokus på kvalitet, så kontakt os i dag på telefonnummer 20 99 17 71 eller skriv på
info@malerfirmaetml.dk

Kontakt din maler i Virum for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker et gratis uforpligtende tilbud på en opgave.​​

Skal du bruge en professionel maler med fokus på kvalitet, så kontakt os i dag på telefon 20 99 17 71 eller på mail info@malerfirmaetml.dk

Skriv besked hvis du ønsker en opringning vedr. dit næste projekt

hCaptcha

Hvorfor vælge os

40 års erfaring

Over 40 års erfaring

Malerfirmaet M. L. har i mere end 40 år udført malerarbejde for mange glade og tilfredse kunder - og vi overholder selvfølgelig alle aftalte betingelser og leveringstider!

Kvalitetsarbejde

Kvalitetsarbejde til en god pris

Siden 1982 har Malerfirmaet M. L. leveret kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Fokus på detaljen

Fokus på detaljen

Vi arbejder altid med fokus på detaljen og kvaliteten i højsædet.